Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο φινάλε, ωστόσο, ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (79-74) στο κατάμεστο ΣΕΦ, δίνοτνας συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στη διοργάνωση.

Εκ των πρωταγωνιστών για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στους Ιταλούς ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να ολοκληρώνει το ματς με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο θηριώδης σέντερ αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, αλλά και στα λάθη του Ολυμπιακού από τα οποία η Αρμάνι επέστρεψε στο ματς, όπως φυσικά και από την στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Το σχόλιό του για τη νίκη επί της Αρμάνι: «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, όχι μόνο εγώ και το πιο σημαντικό είναι η νίκη που πήραμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε όσες νίκες περισσότερες γίνεται».

Για την στήριξη του κόσμου στην αρχή του αγώνα: «Σήμαινε πολλά για εμένα. Μου έδωσε ενέργεια, ιδιαίτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση αφού δεν ξεκίνησα καλά. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ανεβάσω την απόδοσή μου».

Για το παιχνίδι: «Νομίζαμε πως το ματς είχε τελειώσει και χαλαρώσαμε. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε καλά στο τέλος. Όμως δε θα έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι. Ήμασταν στο +15 και δεν έπρεπε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για την κατάστασή του: «Νομίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικά και όπως ήμουν το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψω».

Για την αλλαγή του χρόνου με τον Λεσόρ και παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύς κόσμος. Άλλο κομμάτι είναι η δουλειά, άλλο η ζωή έξω από το γήπεδο. Δε μιλάμε μεταξύ μας για τα αθλήματα, αλλά για τη ζωή μας».