Με προπόνηση την Πέμπτη το πρωί, θέτει σε ενεργοποίηση ο Σα Πίντο, την μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Στον Αρχάγγελο, επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση με την έννοια ότι όλοι θέλουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα για την άκρως σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου.
Ταυτόχρονα, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζεται ακόμα μία φορά, αποφασισμένος να πάει στο ΓΣΠ και να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι.
Παρόλο ότι η προπώληση, είναι στα πρώτα της στάδια, εντούτοις δεν τίθεται θέμα να μην δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα από 13-14 χιλιάδες φιλάθλους που θα πάρουν θέση στη Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα.
Αυτά είναι τα μηνύματα που έρχονται, μέσω του ενδιαφέροντος για να παρακολουθήσουν το σημαντικό αγώνα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Τρεις επιστροφές, μετρά ο Σα Πίντο. Πρόκειται για τους Πέτροβιτς-Βιγιαφάνες-Τομανέ και δύο απουσίες αυτές των Κρέσπο και Ντάλσιο.
Όλα συνηγορούν, ότι θα παρατάξει μία γνώριμη και ορθολογιστική 11άδα αφού ο Πέτροβιτς αλλά και ο Βιγιαφάνες θα είναι στο αρχικό σχήμα.
Με τις δύο βασικές επιστροφές, μπορεί να αλλάξει πολλά ο Πορτογάλος, συγκριτικά με τον Απόλλωνα ενώ έχει πλέον πανέτοιμο και τον Ζέφτε Βιτάλ με την καλή απόδοση που είχε όταν πέρασε αλλαγή.