Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και είπε τα εξής:
Για τις ανακοινώσεις Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ για τους ξένους διαιτητές: «Το ποδόσφαιρο μας έχει προοδεύσει και με το VAR πλέον έχουμε καλύτερες διαιτησίες για αυτό πρέπει να δώσουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην κυπριακή διαιτησία».
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Σαν αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο ιδιαίτερα εάν λάβουμε υπόψη το πως εξελίχθηκε ο αγώνας. Το 2-0 ήρθε εντός του γηπέδου από ένα αντίπαλο ο οποίος δεν είναι στα καλύτερα του και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
Είχαμε απουσίες αλλά είμαστε το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια. Δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να το βελτιώσουμε. Το πρώτο γκολ ήταν ένα λάθος και αδυναμία του Μπέλετς και το δεύτερο μια στιγμιαία αδράνεια.
Το ΑΠΟΕΛ δεν επιβλήθηκε στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές στη συνέχεια για να ανακάμψει.
Εάν ισοφάριζε νωρίτερα μπορούσε και να πάρει τη νίκη στο τέλος.
Όλοι μας είχαμε την απορία γιατί ο Ζέφτε δεν αγωνίστηκε με την Ομόνοια αλλά και με τον Απόλλωνα. Είναι ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη την ηλικία του (19 χρονών) γιατί σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα παίζουν πολλοί σε αυτή την ηλικία. Ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν μόνο οι αλλαγές αλλά και το θάρρος που πήραν οι ποδοσφαιριστές.
Ο Σα Πίντο άλλες φορές δοκίμασε κάποια πράγματα και του βγήκαν δεν θα τον κατηγορήσουμε επειδή δεν έγινε με τον Απόλλωνα. Εμένα με ενόχλησε ένα πράγμα. Ήθελα να δω τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ όταν σκόραρε ο Κβιλιτάια στο 90+6’, αντί να πανηγυρίζουν να παίρνουν τη μπάλα από τα δίκτυα και να δώσουν το σύνθημα ότι πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι».
Για την απουσία: «Ναι ο Ντάλσιο θα είναι μεγάλη απώλεια και κομβικής σημασίας αφού θα μας λείψει. Εγώ το έλεγα για αυτό τον ποδοσφαιριστή ότι θα γίνει η βελτιωμένη έκδοση του Πίντο.
Υπάρχουν παίκτες βέβαια όπως ο Βιγιαφάνες και ο Σαρφό ο οποίος όταν πάρει λεπτά θα είναι πιο έτοιμος».
Για το ντέρμπι με Ανόρθωση: «Ο καθένας έχει τα κίνητρα του σε αυτό το ματς. Η Ανόρθωση εάν κερδίσει πάει στην κορυφή, το ΑΠΟΕΛ έχει τον κόσμο του και εάν κερδίσει θα αυξήσει την διαφορά από την κορυφή».