Όλοι πέρασαν υπέροχα στο Apollvn Ladies Academy Fan Day.

H ανάρτηση και φωτογραφίες:

Το μεγαλύτερο FUN DAY στην Κύπρο από ακαδημία κοριτσιών, πραγματοποίησε χθες 1η Μαΐου η Apollon Ladies Academy ! Περισσότερα από 200 παιδιά, πέρασαν σήμερα από το ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΤΟΥ, όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές της Apollon Ladies και της ομάδας Ανδρών, να γνωρίσουν την μασκότ της ομάδας μας, τον “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ”, και να συμμετάσχουν στα πολλά παιχνίδια που διοργάνωσαν οι προπονήτριες της ακαδημίας μας. Τα παιδιά δοκίμασαν τις ικανότητές τους στα σουτ σε στόχους, τα αντανακλαστικά τους με το TOCA, έλαβαν μέρος σε μικρούς αγώνες υπό τις οδηγίες των ποδοσφαιριστριών της Apollon Ladies, πέρασαν τα εμπόδια του στίβου μάχης που δημιουργήθηκε ενώ έλαβαν και οδηγίες για την σωστή μέθοδο τρεξίματος από τους Apollon Runners. Έπαιξαν, γέλασαν, χρωμάτισαν τα προσωπάκια τους με την face painter μας Γαβριελα, ενώ στο τέλος έφαγαν πίτσα, ήπιαν χυμούς ΚΕΑΝΙΤΑ, και έφυγαν με δωράκι ένα βαζάκι Peanut Butter για να αναπληρώσουν την ενέργεια που ξόδεψαν στο FUN DAY.
Για όλους όσους συνέβαλαν στο σημερινό άκρως πετυχημένο FUN DAY, η μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν τα χαμογελαστά προσωπάκια των παιδιών όταν έφυγαν !
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, Retal, ΚΕΑΝ, Climaco LTD, McDonald’s, Fun.ctional athletic, Pro Football Excellence, Paradox Museum, KPK Performance & Rehabilitation Center, Βενέλιο Βιβλιοπωλείο, τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες και το Ginekio.com ως χορηγό επικοινωνίας που συνέβαλαν και αυτοί στην μεγάλη επιτυχία του FUN DAY αυτού.
Ευχαριστούμε επίσης τους ποδοσφαιριστές την ομάδας ανδρών, Bruno Santos, Peter Leeuwenburgh και Γιώργο Μαλεκκίδη που υπομονετικά υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μας φίλους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ, τον Δήμαρχο μας, αλλά και τον ΚΟΑ, για το δικαίωμα χρήσης του ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΕΤΟΥ και πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην πόλη μας.