Η Κάλιαρι απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λέτσε για την 19η αγωνιστική και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο σερί ματς δίχως τρίποντο και βρίσκονται σταθερά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Η Κάλιαρι μπήκε καλά στην αναμέτρηση και στο 5’ δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στην, όταν ο Νάντες έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντοσένα να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λέτσε απάντησε στις ευκαιρίες με τον Γκονσάλες, ενώ στο 14’ είχε και δοκάρι με τον Ουντίν.

Τελικά στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ουντίν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τον Γκέντρεϊ να νικάει την άμυνα της Κάλιαρι στον αέρα και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σκουφέτ για το 1-0.

Με το…καλησπέρα(49’) στην επανάληψη η Λέτσε έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ του Γκάλο με το εξωτερικό πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 58’ η κεφαλιά του Κρστοβιτς δεν ανησύχησε τον Σκουφέτ. Στο 69ο λεπτό η Κάλιαρι έφερε το ματς και πάλι στα ίσα, όταν ο Βιόλα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Οριστάνιο με προβολή νίκησε τον Φαλκόνε για το 1-1. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ανατροπή, αλλά ο πορτιέρε της Λέτσε είπε όχι στον Πετάνια.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Γκάλο, Πόνγκρασιτς, Μπασιρότο, Κάμπα, Ραμαντάνι, Γκονσάλες(79’ Μπλιν), Ουντίν(86’ Ντοργκού), Στρεφέτσα(70’ Άλμβιστ), Κρστόβιτς(79’ Πίκολι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκουφέτ, Ζάπα, Γκολντανίγκα, Ντοσένα, Αουτζέλο, Πράτι, Νάντεζ, Μακούμπου(89’ Ντεϊόλα), Βιόλα, Οριστάνιο(86’ Ντι Πάρδο), Πετάνια