Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για την ήττα από τον Άρη: «Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και ποτέ δεν μας αρέσει όταν χάνουμε. Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής με τα όλα του ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν προοπτική να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε. Το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα».
Για το ματς: «Το πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να νικήσουμε την αναμέτρηση θα είναι στα δικά μας πόδια. Η Δόξα το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένη και απαιτητική. Αν η ομάδα μας αγωνιστεί όπως μας συνήθισε δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Καστέλ είχε παραπονεθεί για κάποιες ενοχλήσεις. Δεν έχει περάσει από εξετάσεις. Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Ο Γκερέρο δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει τον αγώνα με τη Δόξα. Θα απουσιάζουν επίσης Ιωάννου, Τεχέρα και Αρμπολέδα».
Για το θέμα του Τσίκο: «Θα σας πω κάτι πιο γενικό στο θέμα αυτό γιατί στις ήττες . Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή του ντέρμπι ήταν διαθέσιμοι να αγωνιστούν στο παιχνίδι. Μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και κατά την κρίση του προπονητή που είναι ο αρμόδιος να παίρνει αυτές τις αποφάσεις, έκρινε πως αυτούς που χρησιμοποίησε ήταν πιο έτοιμοι».
Για το αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή: «Αυτό είναι κάτι το οποίο τρέχει. Γίνονται κάποιες επαφές για να υπάρξει και 3η προσθήκη. Ψάχνουμε για μέσο ο οποίος θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Δεν θα γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής».
Για τον Περέα: «Ένα προσωπικό ζήτημα τον κρατάει στην πατρίδα του. Είναι εσωτερικό το θέμα και τον περιμένουμε να γυρίσει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στην αποστολή με τη Δόξα».
Για τα «ΚΑΣ-ΓΚΟΛ»: «Βάλαμε στόχο τις 2.000 για την τρίτη μεταγραφή αλλά δεν έχουμε πιάσει τον στόχο και καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί. Πρέπει να τα προμηθευτεί ο κόσμος έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν προσθήκες. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας».