Σε μπελάδες μπαίνει η Γκλάντμπαχ που έχασε με 2-1 στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ και κόλλησε στους 20 βαθμούς.
Στο 9ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Πλεά έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 11’ ο Φρίντριχ έβαλε σωτήριο μπλοκ σε σουτ του Γένσεν και στο επόμενο λεπτό ο Νίκολας είπε όχι σε κεφαλιά του Βάργκας.
Τελικά στο 25ο λεπτό ο Πλεά έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα κόλλησε στη μικρή περιοχή της Άουγκσμπουργκ και από εκεί ο Σιμπατσό σούταρε για το 1-0.
Η Άουγκσμπουργκ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Εμπαμπού σέντραρε από δεξιά και ο Τίετς έκανε το 1-1 με κεφαλιά ενώ στο 51’ οι Τίετς και Ντεμίροβιτς έκαναν διαδοχικά τακουνάκια και ο Ένχελς πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-2.
Στο 54’ ο Νίκολας απέκρουσε το σουτ του Βάργκας από το πέναλτι και στο 58’ ήταν η σειρά του Ντάμεν να πει όχι σε σουτ του Σιμπατσό ενώ στο 65’ το σουτ του Πλεά πέρασε ελάχιστα έξω.
Στο 75’ ο Ντάμεν είπε όχι μετά από προσπάθεια του Νοϊχάους και στο ίδιο λεπτό ο Νίκολας έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Ιάγο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:  Νίκολας, Φρίντριχ, Ελβέντι, Σκάλι, Νετς (71’ Λάινερ), Ονορά (87’ Ράνος), Χακ (67’ Ενγκουμού), Ράιτς (46’ Κράμερ), Κονέ (71’ Νοϊχάους), Πλεά, Σιμπατσό

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Γκουβελέουβ, Εμπαμπού, Ουντουοκάι, Ιάγο, Γένσεν (60’ Γιάκιτς), Ρετζεμπετσάι, Βάργκας (83’ Μάιερ), Ένχελς (73’ Πέντερσεν), Ντεμίροβιτς, Τίετς (83’ Μπέλιο)