Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ 20 Δεκεμβρίου 2023 η Τελετή βράβευσης αρίστων αποφοίτων Αμμοχωστιανών μαθητών και αθλητών για το 2022-2023 στο αμφιθέατρο Πάνω Πολεμιδιών «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο Δήμος Αμμοχώστου και η Σχολική Εφορεία Αμμοχώστου σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας βράβευσαν, τους άριστους απόφοιτους των Λυκείων, Εξατάξιων Γυμνασίων, Τεχνικών Σχολών και Ιδιωτικών σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης της Κύπρου, που κατάγονται από την πόλη της Αμμοχώστου, είτε από πατέρα είτε από μητέρα, με γενικό βαθμό 19,5 και άνω, όσο και αθλητές, ομάδες και προπονητές των πρωταθλητριών ομάδων από Σωματεία της Αμμοχώστου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου κ. Νίκου Βήχα αποτέλεσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Ανδρέας Βασιλείου (Μανές) καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και, στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό η κα Κατερίνας Μηνά, Προέδρος της Σχολικής Εφορείας Αμμοχώστου, ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Πρόεδρος ΚΟΑ και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Δρ. Σίμος Ιωάννου.

Ακολούθησε η απονομή χρηματικού βραβείου στους άριστους των αρίστων και η απονομή πλακετών τόσο στους στους αριστεύσαντες όσο και στους αθλητές, ομάδες και προπονητές των πρωταθλητριών ομάδων από Σωματεία της Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή όλων, όπως η επόμενη Τελετή Βράβευσης διεξαχθεί στην αγαπημένη μας πόλη…στην Αμμόχωστο μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά.

Δήμος Αμμοχώστου