Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αποφασίζει για την 11άδα του ντέρμπι και λύνει τα διάφορα ερωτηματικά με πιο μεγάλο, αυτό που αφορά την στελέχωση της αμυντικής 4άδας.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, για το πως ο Πορτογάλος θα προτιμήσει την αμυντική διάταξη, έχοντας στη διάθεση του ποδοσφαιριστές οι οποίοι του δίνουν την ευχέρεια να επιλέξει ότι πιστεύει καλύτερο.
Αναλυτικά, τα πιθανά σενάρια για τον αμυντικό σχηματισμό που θα αντιμετωπίσει την επιθετική γραμμή της Ομόνοιας.
Σενάριο 1
Να διατηρηθεί η αμυντική γραμμή που άρχισε τον αγώνα με την Πάφος FC και την οποία αποτελούσαν οι Τσεπάκ (δεξιά), Βιτάλ (αριστερά) και δίδυμο οι Σούσιτς-Πέτροβιτς.
Ο Σα Πίντο, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση τους και είναι αλήθεια ότι κράτησαν με επιτυχία τους αντίπαλους επιθετικούς.
Σενάριο 2
Να επιστρέψει στην 11άδα ο Ντβάλι και να συνθέσει κεντρικό δίδυμο με τον Πέτροβιτς, όπως δηλαδή ολοκληρώθηκε ο προηγούμενος αγώνας, με την αλλαγή του Βιτάλ και τη μετακίνηση του Σούσιτς δεξιά και του Τσεπάκ αριστερά.
Σε αυτό το σενάριο, μένει εκτός ο Βιτάλ, αλλά αν ο Βραζιλιάνος, είναι έτοιμος 100% δύσκολα θα μείνει.
Ο Βιτάλ, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πάντως στο τελευταίο παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή.
Σενάριο 3
Να ανατρέψει τις προβλέψεις ο Κρέσπο και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Δύσκολο μέχρι ανέφικτο αυτό το σενάριο, όμως από την στιγμή που κανένας δεν λέει πως είναι η κατάσταση του Ισπανού, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.