Δέκα ματς χωρίς νίκη είχε συμπληρώσει η Λέτσε ωστόσο κόντρα στη Φροζινόνε τα κατάφερε. Οι «λύκοι» επικράτησαν με 2-1 της Φροζινόνε κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τις 22 Σεπτεμβρίου!

Στο 11ο λεπτό ο Πίκολι έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, ο Τουράτι έχασε την μπάλα στην κλειστή του γωνία κι έτσι ήρθε το 1-0. Στο 17’ ο ρέφερι τσέκαρε για πέναλτι υπέρ της Φροζινόνε αλλά αποφάσισε πως δεν υπήρξε κάτι και στο 21’ το πανέμορφο curler του Μπαντά σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Τουράτι.

Ωστόσο η Φροζινόνε είχε ανεβάσει στροφές και στο 32’ κέρδισε τελικά πέναλτι και ο Κάιο το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στο 42ο λεπτό ο Μπαντά απείλησε ξανά με όμορφο σουτ αλλά αστόχησε αυτή τη φορά.

Η πρώτη καλή φάση του 2ου μέρους ήταν ένα σουτ του Σουλέ στο 62’ με την μπάλα να περνά μόλις έξω ενώ στο 82’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Αρουί. Ωστόσο στο 89ο λεπτό ο Ραμαντάνι με όμορο σουτ από μακριά έκανε το 2-1.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Γκάλο, Μπλιν (76’ Καμπά), Ραμαντάνι, Ουντέν (83’ Κρστόβιτς), Μπαντά, Στρεφέτσα (76’ Σανσόνε), Πίκολι (90+1’ Ράφια)

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Ογιόνο (15’ Μοντερίζι), Ρομανιόλι, Λιρόλα, Οκόλι, Γκέλι (90+1’ Κβερνάντζε), Μπαρενετσέα (90=1’ Σεντίρα), Μπρεσιανίνι, Σουλέ, Κάιο, Ιμπραΐμοβιτς (77’ Αρουί)