Ο Όμιλος Εταιρειών Κρόνος ανακοινώνει ότι ο κ. Λευτέρης Ελευθερίου είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος / CEO του Ομίλου, με άμεση ισχύ. Η σημαντική αυτή αλλαγή ηγεσίας, προκύπτει μετά την αποχώρηση του κ. Γιώργου Αθηνή ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως πρόεδρος της KCG (Holding) LTD, μητρική εταιρεία του Ομίλου Κρόνος.

Διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυπριακή αγορά από το 1986 ως Πρακτορείο Τύπου Κρόνος, ο Όμιλος δραστηριοποιείται πλέον σε Κύπρο και Ελλάδα, σε διάφορους τομείς όπως Διανομή Τύπου, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας, FMCGs, Προϊόντα Ομορφιάς και Προϊόντα Τεχνολογίας. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της διοίκησης, παραμένει η αναζήτηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης σε αυτούς τους τομείς αλλά και σε νέους.

Υπό την καθοδήγηση του κ. Ελευθερίου o Όμιλος αναμένεται να συνεχίσει να εξελίσσεται, δίνοντας συνέχεια στη δυναμική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επιτυχημένες στρατηγικές. Πρόκειται για καταξιωμένο επαγγελματία με σημαντική εμπειρία, προϋπηρεσία σε σημαντικές θέσεις και φυσικά σημαντική συνεισφορά στην εξέλιξη του Ομίλου τα τελευταία χρόνια. Οι αποδεδειγμένες ικανότητες του και η προσέγγιση του σε θέματα στρατηγικής διοίκησης, τον καθιστούν ως ιδανικό για την συγκεκριμένη θέση, διασφαλίζοντας την συνέχεια στην πρόοδο του Ομίλου και την επέκταση των δραστηριοτήτων.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Αθηνής, ως Πρόεδρος της KCG (Holding) LTD, με την εμπειρία και τεχνογνωσία του θα κατευθύνει την επενδυτική στρατηγική του Ομίλου καθώς και την διασφάλιση των καλών πρακτικών. Στις επενδύσεις της KCG (Holding) LTD συμπεριλαμβάνεται ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε τομείς όπως Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Διαχείριση Κεφαλαίων, Ακίνητα, Λιανικό Εμπόριο, Ταχυμεταφορές, Εστίαση κ.α.

Με την αλλαγή ηγεσίας ο Όμιλος Κρόνος προχωρεί δυναμικά στο αύριο, ενώ παραμένει αφοσιωμένος στην αποστολή του για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, το κτίσιμο ισχυρών επιχειρηματικών σχέσεων και βεβαίως την προσφορά στην κοινωνία.