«Ρεβεγιόν» με… πολύ ωραίο ματς στο Κλειστό του Αγίου Θωμά θα λάβει χώρα για τη Stoiximan Basket League.

To Μαρούσι φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη 12η αγωνιστική της διοργάνωσης (17:15, ΕΡΤ3), σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους αλλά και διάφορες… παγίδες.

Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, αρχικά, έχει ρεκόρ 4-7 και προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, δείχνοντας σε γενικές γραμμές πολύ πιο θετικό πρόσωπο απ’ όσο αναμενόταν στις αρχές της σεζόν. Οι Μαρουσιώτες έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπο με νέους παίκτες όπως οι Ρόμπερτ Γούνταρντ και Νάικι Σιμπάντε αλλά και αρκετές αποχωρήσεις, και θα διεκδικήσουν μαζί με τον κόσμο τους τις όποιες πιθανότητές τους απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο αλλά και πολύ πιο ταλαιπωρημένο σύνολο.

Πράγματι, ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, νικώντας 82-65, σε μια αναμέτρηση ωστόσο που πήγε πολύ στην επαφή, επομένως σίγουρα ζόρισε το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Μάλιστα, για τους «πράσινους» ακολουθεί ένας… Γολγοθάς, αφού στη συνέχεια έχουν δύο συνεχόμενες «διαβολοβδομάδες» για την Ευρωλίγκα αλλά και ένα δύσκολο ματς στο ΟΑΚΑ με το Περιστέρι bwin ενδιάμεσα. Επομένως, το «τριφύλλι» δεν χρειάζεται απλώς το 12ο ροζ φύλλο σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και να το πετύχει με ξεκούραστο τρόπο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του αγώνα, το Μαρούσι θα τιμήσει τον Παύλο Ξύδα και τον Γιάννη Παπαγεωργόπουλο, δυο παίκτες με πολυετή παρουσία στην ομάδα και καθοριστική συμβολή στην πορεία που ξεκίνησε από την Γ’ Εθνική και είχε ως αποτέλεσμα την πανηγυρική επιστροφή στη Stoiximan Basket League.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μοναδικό τραυματία τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πλησιάζει στην επιστροφή του όμως δεν θα είναι διαθέσιμος γι’ αυτό το ματς. Φυσικά, ο Εργκίν Αταμάν θα χρειαστεί να «κόψει» κι έναν από τους 7 ξένους της ομάδας, τον οποίο και θα ξεκουράσει ενόψει «διαβολοβδομάδας».