Ο Βόλος συνεχίζει την άνοδό του. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-1 της Λαμίας για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα με τον Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία τους.

Ο Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Καρλίτος στο 71′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Ο Βόλος είχε τελικά απάντηση με τον Κόμπα στο 80′.

Στην βαθμολογία, η Λαμία παρέμεινε 7η στους 16 πόντους, με τον Βόλο να ανεβαίνει στην 9η θέση με 14 πόντους.

Το ματς

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Τα δυνατά μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή ήταν κυρίαρχα. Στο 10ο λεπτό ο Μωραΐτης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι.

Λαμία - Βόλος 1-2: Βρήκε τις λύσεις με Γκαρσία - Κόμπα και συνεχίζει την άνοδό του

Στο 42ο λεπτό η Λαμία απείλησε. Ο Τόσιτς εκτέλεσε απευθείας, ο τερματοφύλακας του Βόλου τινάχθηκε και απέκρουσε. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η Λαμία θέλησε να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 51′. Ωστόσο οι Θεσσαλοί πάτησαν γκάζι. Στο 54′ ο Μύγας βρήκε χώρο, σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ. Ο Άλχο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκαρσία πήρε την καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

Η Λαμία προσπάθησε να βρει απάντηση και την βρήκε στο 71ο λεπτό. Ο Σιμόν έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Καρλίτος κατάφερε να προλάβει τον Σιέλη και η μπάλα πέρασε την γραμμή για το 1-1. Το γκολ μάλιστα επικυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR για περίπου τέσσερα λεπτά.

Ο Βόλος πήρε ξανά προβάδισμα στο 80′. Ο Κόμπα με σουτ με το κουντεπιέ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια κιόλας του δοκαριού. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δώσουν εκ νέου μία απάντηση, είχαν ευκαιρίες, αλλά οι Θεσσαλοί διατήρησαν το προβάδισμα έως το φινάλε.

Λαμία - Βόλος 1-2: Βρήκε τις λύσεις με Γκαρσία - Κόμπα και συνεχίζει την άνοδό του
  • ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46′ Λόνγκο), Τόσιτς (81′ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (90′ Μαρτίνες), Καρλίτος
  • ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (90′ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78′ Ντέλετιτς).