Η νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» έστειλε ηχηρό μήνυμα σε φίλους και αντίπαλους του ΑΠΟΕΛ.
Ότι μετά από 15 αγωνιστικές, αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα και όλα τα εχέγγυα για να μείνει στην 1η θέση και να πανηγυρίσει τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλήματος.
Με τη σφραγίδα που την διακρίνει στα περισσότερα ματς, κατάφερε να περάσει θριαμβευτικά από μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα και πλέον συνεχίζει την πορεία με την καλύτερη δυναμική.
Το ΑΠΟΕΛ, έχει γίνει ένα σφριγηλό σύνολο σε όλες τις γραμμές και είναι ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, το γεγονός που το θέλει να επιβάλλεται του κάθε αντίπαλου.
Με μοναδική εξαίρεση την ήττα από  τον Άρη και αυτή από σημείο του πέναλτι είναι άξιο αναφοράς ότι μετρά 10 νίκες σε 11 αγώνες!
‘Ένας εκπληκτικός απολογισμός που δικαίως το έφερε στην 1η θέση και έτσι θα πάει το ερχόμενο Σάββατο να παίξει με την Ομόνοια στο αιώνιο ντέρμπι.
Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια είναι μία από τις δύο ομάδες που νίκησαν το ΑΠΟΕΛ και αυτός είναι επιπλέον λόγος και κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο, ώστε να πάρουν τη ρεβάνς στο επόμενο ντέρμπι και να ξεφύγουν στο +6 από ένα βασικό αντίπαλο στην κούρσα του τίτλου.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό, ότι το σερί των τεσσάρων διαδοχικών ντέρμπι, άρχισε με τον καλύτερο τρόπο και ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα σημαίνει μία νέα επιτυχία στο αιώνιο ντέρμπι!
Η πορεία της ομάδας, ξεσηκώνει και τον κόσμο. Εν όψει μάλιστα Ομόνοιας, γίνεται από τώρα πρόβλεψη για πιθανή κατάληψη και των τριών κερκίδων με περίπου 15 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ!
Προβλέπεται με λίγα λόγια, ξεσηκωμός για να σταθούν δίπλα στην ομάδα βοηθώντας την να νικήσει αυτό το σούπερ ντέρμπι!
Αγωνιστικά νέα
Με την Πάφος FC, έμεινε εκτός αποστολής ο Κρέσπο αλλά επέστρεψε ο Ντβάλι που όταν μπήκε στο γήπεδο, έκανε σπουδαία εμφάνιση, χωρίς να φανεί η 40ήμερη απουσία του!
Ο Γεωργιανός, δίνει σε ιδιαίτερα κατάλληλη στιγμή, επιπλέον επιλογή στο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο Πορτογάλος, θα αποφασίσει και για τον τιμωρημένο Λούκας Βιγιαφάνες που είχε σπουδαία απόδοση αλλά συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.
Πολύ πιθανόν, να αγωνιστεί με την Ομόνοια και να εκτίσει την ποινή του με τον Απόλλωνα.
Στο μεταξύ, πολύ πιθανόν να προκύψουν θετικά νέα από πλευράς επενδυτή που θα βοηθήσουν αμέσως αλλά και μακροπρόθεσμα το ΑΠΟΕΛ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).