Η καρδιά όλων στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR είναι και πάλι στη θέση της. Την εντυπωσιακή εβδομάδα του «τριφυλλιού» με τις δύο μεγάλες νίκες σε Μόντε Κάρλο και Μιλάνο… επισκίασε ο τραυματισμός του Ματίας Λεσόρ, λίγο πριν το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, περίπου 3:30 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, έπεσε πολύ άτσαλα πάνω στο παρκέ και από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να σφαδάζει από τους πόνους και να κατευθυνθεί εκτός υποβασταζόμενος. Όπως είναι λογικό άπαντες έχασαν το… χρώμα τους, βλέποντας τον να μην μπορεί να περπατήσει κανονικά, αλλά και να μη μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 7 στην Αθήνα με τον παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR να περνάει άμεσα την πόρτα του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα άπαντες μπόρεσαν… ηρεμήσουν, μιας και τα ιατρικά ευρήματα των εξετάσεων δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Ο παίκτης του «Τριφυλλιού» είχε γλιτώσει τον τραυματισμό σε οστό, που φοβόταν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον πόνο να έχει να κάνει κυρίως από το πολύ δυνατό τράνταγμα.

Πλέον ο Λεσόρ, του οποίου η συμμετοχή στον αυριανό αγώνα της Πάτρας με τον Προμηθέα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, βάζει πλώρη για την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας. Ένα παιχνίδι το οποίο όπως έλεγε και ο ίδιος δε θα χάσει με τίποτα.