Τον δεύτερο χρόνο του στην Μπαρτσελόνα διανύει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισής του σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του, Πίνι Ζάχαβι ανέφερε πως το μέλλον του παίκτη του είναι ταυτισμένο με τους μπλαουγκράνα και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του πριν από το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2026.

Φέρεται πως κάτι τέτοιο πάντως δεν ισχύει καθώς, σύμφωνα με την καταλανική SPORT, η Μπάρτσα μόνο αρνητική δεν είναι στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι μπλαουγκράνα έκανα δικό τους τον Λέβα αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022 και πλέον φέρεται πως είναι πρόθυμοι να τον πουλήσουν με περίπου 30 εκατ. σκεπτόμενοι και το γεγονός πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το FFP.

Πάντως, πέρα από το οικονομικό, από μερίδα της ομάδας επικρατεί η άποψη πως ο Πολωνός δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση με τα νούμερα του βέβαια μόνο άσχημα να μην είναι καθώς τη φετινή σεζόν έχει σε 21 συμμετοχές 9 γκολ και 5 ασίστ.