Η Μπάγερν καθάρισε με 3-0 τη Στουτγκάρδη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Γερμανία, παρέμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν κι έχει και ματς λιγότερο από τις «ασπιρίνες».

Πριν καν τη συμπλήρωση δύο λεπτών ο Μίλερ σήκωσε για τον Σανέ, ο Νίμπελ έκανε τραγική έξοδο και ο άσος της Μπάγερν τσίμπησε την μπάλα και από δεξιά έστρωσε στον Κέιν που σε κενή εστία πλάσαρες για το 1-0.

Στο 8’ ο Μουσιάλα άνοιξε δεξιά στον Λάιμερ που έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά είδε τον Νίμπελ να του λέει όχι και στο  25’ ο Κιμ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 29’ ο Νίμπελ είπε όχι σε σουτ του Σανέ και στο 33’ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων νίκησε ξανά τον Γερμανό διεθνή. Στο 37’ ο Σανέ το έχασε μόνος του από κοντά αλλά στο 40’ ο Νίμπελ έβγαλε το συρτό πλασέ του Μουσιάλα. Στο 45ο λεπτό ο Μουσιάλα νικήθηκε κα πάλι από τον Νίμπελ ενώ στο 45+2’ ο Μίλερ σκόραρε αλλά κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε.

Ωστόσο στο 55ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Πάβλοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κέιν με νέα κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 2-0 και μάλιστα στο 63’ μετά από νέο κόρνερ ο Κιμ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκες στον Ρουόλ και κατέληξε στα δίχτυα του Νίμπελ για το 3-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κιμ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (89′ Κρέτσιγκ), Γκερέιρο, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Μίλερ (83’ Τσούπο Μοτίνγκ), Μουσιάλα (83’ Τελ), Σανέ, Κέιν

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Αντόν (59’ Ρουόλ), Μιγιό (59’ Λέβελινγκ), Φάγκνομαν (83’ Στεργίου), Στίλερ, Μίτελστεντ, Ζαγκαντού, Καρατσόρ, Ουντάβ (77’ Τζέονγκ), Γκιρασί, Φιούριχ (59’ Σίλας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ