Νίκη μετά από καιρό για την Βαλένθια! Οι «Νυχτερίδες», χάρη σε τέρμα του Κανός, πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο για την 18η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις 5 Νοεμβρίου.

Στο 11ο λεπτό η Ράγιο Βαγιεκάνο έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μαμαρντασβίλι σταμάτησε το πλασέ του Ίσι και στο 24’ η προσπάθεια του Λεζέν πέρασε μόλις άουτ. Η Βαλένθια απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 31ο λεπτό, όμως ο Ντιμιτριέφσκι είχε την απάντηση στο σουτ του Λόπεθ, ενώ στο 51’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ίσι δεν ανησύχησε τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων. Στο 60’ οι «Νυχτερίδες» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κανός με πανέμορφο σουτ από τα δεξιά νίκησε των γκολκίπερ της Ράγιο για το 0-1.

Στο 90ο λεπτό και έπειτα από παρέμβαση του VAR, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κορέια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Τομάς πέρασε μόλις άουτ.

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέφσκι, Τσαβαρία, Ράτιου(80’ Φαλκάο), Μούμιν, Λεζέν, Ντε Φρούτος(70’ Μπεμπέ), Σις, Λόπες(70’ Πέρεθ), Ίσι(80’ Άλβαρο), Καμέγιο(69’ Ντέκα), Ντε Τομάς

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Ντιακαμπί, Μοσκέρα, Βάσκες(71’ Φουλκιέ), Κανός, Γκιγιαμόν, Πεπέλου, Λόπεθ(70’ Φραν Πέρεθ), Αμαλά(90+2’ Παουλίστα), Ντούρο(82’ Γιάρεμτσουκ