Ακόμη ένα ισχυρό χτύπημα κατά της Χαμάς ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν οι Ισραηλινοί.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) ισχυρίζονται ότι σκότωσαν τον επικεφαλής της μονάδας αντιαρματικών πυραύλων της Χαμάς εντός της Γάζας.

Σε ανακοίνωσή τους, οι IDF ανέφεραν ότι ο Μοχάμεντ Ασάρ σκοτώθηκε σε πυραυλική επίθεση.

«Ήταν υπεύθυνος για όλες τις μονάδες αντιαρματικών πυραύλων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, διοικούσε τις μονάδες σε συνθήκες ρουτίνας και βοηθούσε τη δραστηριότητά τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Υπό τη διοίκησή του, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες επιθέσεις με αντιαρματικούς πυραύλους εναντίον αμάχων και στρατιωτών των IDF» προστίθεται.

Βίντεο του ισραηλινού στρατού δείχνουν τα χτυπήματα κατά της Χαμάς από ξηράς, αέρος και θαλάσσης

Οι Ισραηλινοί σε βίντεο δείχνουν βομβαρδισμούς και στρατιωτικές επιχειρήσεις από ξηράς, αέρος και θαλάσσης κατά της Χαμάς, τονίζοντας ότι «ταυτόχρονα με την επέκταση των χερσαίων επιχειρήσεων των χερσαίων δυνάμεων, πραγματοποιείται πολυένοπλη συνδυασμένη προσπάθεια μαζί με το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι χερσαίες επιθέσεις και να ζημιωθεί σημαντικά η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς».

Παράλληλα, σε ένα από τα βίντεο οι IDF αναφέρουν ότι «στις επιθέσεις αυτές καταστράφηκαν δεκάδες στόχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, συμπεριλαμβανομένων σημείων παρατήρησης, αντιαρματικών ομάδων και εκτοξευτών, πλοίων και στρατιωτικών θέσεων».