Αρνητικός πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά έγινε ο Ντρέιμοντ Γκριν στην αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο προπονητής της ομάδας έδειξε ότι δεν υπολογίζει από προσωπικότητες και δεν στήριξε όπως ήταν λογικό τον παίκτη του. Μάλιστα εξέφρασε δημόσια την άποψη του, ότι η εικόνα του παίκτη ήταν άθλια, ενώ ανέφερε ότι ξεπέρασε κάθε όριο.

«Το παράκανε. Ο Ντρέιμοντ ήταν λάθος. Το γνωρίζει αυτό. Είναι μία άσχημη εικόνα και οι πέντε αγωνιστικές είναι μία ποινή που του αξίζει. Δεν έχω πρόβλημα που ο Γκριν προσπάθησε να απομακρύνει τον Ρούντι  από τον Κλέι, αλλά έπρεπε να τον αφήσει. Τον κρατούσε για 6-7 δευτερόλεπτα. Ήταν μία άθλια εικόνα για την λίγκα, για τον Ντρέιμοντ και για όλους. Ο Ντρέιμοντ πρέπει να βρει έναν τρόπο να μην ξεπερνάει τα όρια. Δεν μιλάω μια μία αποβολή ή για μία τεχνική ποινή. Μιλάω για πράξη σωματικής βίας. Αυτό είναι αδικαιολόγητο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει τη διάκριση ανάμεσα στο να είναι ένας απίστευτος ανταγωνιστής, αλλά και στο να μην περνάει αυτό το όριο. Το ξεπέρασε αυτή τη φορά».