Σε μια λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου για το 2022 και 2023. Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών Χρίστου Πιτταρά, ενώ χορηγός των επάθλων ήταν τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, αξιωματούχοι του ΚΟΑ και της ΚΟΕ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του αρχηγού ΓΕΕΦ, αξιωματούχοι της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας, καθώς και συναθλητές και οικείοι των τιμωμένων. Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Ανδρέας Νεοφύτου, συγχάρηκε τους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία του πρώτου σκοπευτικού σωματείου, καθώς και στις μεγάλες μορφές της σκοποβολής που πέρασαν από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και ευχαρίστησε τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, για τη γενναιόδωρη χορηγία τους. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση, απηύθυναν επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης, το μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ Χρίστος Νεοφύτου και ο δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς. Οι ομιλητές συγχάρηκαν τόσο τους αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, όσο και τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, ως το πρώτο και μεγαλύτερο σκοπευτικό σωματείο, για την τεράστια προσφορά της στην καθιέρωση και προώθηση της σκοποβολής στην Κύπρο.

Ο Δήμος Λατσιών απένειμε ως κίνητρα, τα καθιερωμένα χρηματικά «Έπαθλα Δήμου Λατσιών» σε έφηβους και νεάνιδες για τις προσπάθειες τους στην σκοποβολή. Τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές Ανδρέας Ποντίκης και Θεόδωρος Ιωαννίδης στο σκητ εφήβων, ο Γιώργος Γρηγορίου και η Χαρά Μελή στο τραπ εφήβων και νεανίδων και οι Γιώργος Ευαγγέλου, Κατερίνα Χαρή και Λυδία Σοφοκλέους στο σταθερό στόχο εφήβων και νεανίδων.

Πέρα από τους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα, τιμήθηκαν για διεθνείς επιτυχίες τους οι Κύπρος Κυπριανού (κόμπακ), Μίκης Φυλακτού (σπόρτιγκ), Νεόφυτος Νικολάου (παρατράπ), Μαριλένα Κωνσταντίνου και Σάββας Ευαγγέλου (σταθερός στόχος) και Νικόλας Βασιελίου, Ανδρέας Ποντίκης και Θεόδωρος Ιωαννίδης (σκητ). Για την προσφορά τους τιμήθηκαν τα μέλη του σωματείου, Ναταλία Αλκιβιάδου, Ελένη Παπαγεωργίου, Μάριος Ευαγγέλου και Λουκάς Ψημολοφίτης, ενώ οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι “Αετός” Πλατανιστάσας και  “Γιαλιάς” Πέρα Χωρίου – Νήσου, καθώς και τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, τιμήθηκαν για τη στήριξη και προσφορά τους. Το διοικητικό συμβούλιο απένειμε επίσης ειδικές τιμητικές διακρίσεις, στους Μάκη Σαββίδη, Κώστα Χατζηϊωάννου και δήμαρχο Λατσιών για την τεράστια προσφορά τους στη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Κύπρου.

Για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα σκοποβολής, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι σκοπευτές και σκοπεύτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΤΡΑΠ: Άδωνης Μυλωνάς , Φρίξος Ορθοδόξου, Γεωργία Κωννίδου, Δέσποινα Τσαγγαρίδου, Παναγιώτης Θεοδοσίου, Γιώργος Γρηγορίου, Χαρά Μελή, Κεμάλ Γκιουρσέλ, Παύλος Κουτσόφτας και Ξάνθος Χριστοδούλου

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βασιλείου, Κλεάνθης Βαρναβίδης, Ανδρέας Ποντίκης, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους,Σωτήρης Αντωνίου και Μενέλαος Μιχαηλίδης

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Κωνσταντίνα Πρατσή, Χριστιάνα Γεωργίου, Σάββας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνα Μαρκίδου,  Ντι Ζιαν, Κυριάκος Βιολάρης, Σωτήρης Ζερβός και Ειρήνη Αντωνίου,

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ: Χάρης Χαρή, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Ιωάννης Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνα Μαρκίδου, Θέα Φράγκου, Νέστορας Μιχαήλ, Χαρά Χριστοδολίδου, Αχιλλέας Σοφοκλέους και Κατερίνα Χαρή.

ΚΟΜΠΑΚ: Κύπρος Κυπριανού, Μίκης Φυλακτού, Γιάννος Νεοφύτου, Ηλίας Ηλία και Νίκος Πετρίδης

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Πέτρος Ιωάννου, Νίκος Χατζηαποστόλου, Νίκος Πετρίδης, Χαράλαμπος Νεοφύτου, Γιάννος Αντωνίου και Χαράλαμπος Ρωτός