Η Ομόνοια με ανάρτηση της αναφέρετε στα μπλουζάκια που φόρεσαν τα παιδάκια για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών  κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, παιδάκια εισήλθαν στο γήπεδο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ, φορώντας μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα: ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών! Σπάσε τη σιωπή. Υπάρχει βοήθεια! Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη. Είμαστε δίπλα σου! Βία κατά των γυναικών: Δεν σωπαίνω!
Για την εξάλειψη αυτού του σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση είναι καθοριστικής σημασίας, ώστε να σπάσουν τα στερεότυπα και τα παλιά κατεστημένα. Ο καθένας πρέπει να είναι ενήμερος για τα δικαιώματα των γυναικών και να συμβάλλει στη δημιουργία μιας κουλτούρας σεβασμού και ισότητας. Τα παιδιά μας πρέπει να εκπαιδεύονται από τη νηπιακή τους ηλικία για την έμφυλη ισότητα».