Και πώς να τον αφήσεις έξω; Είναι κι εκείνος τέτοιος χαρακτήρας και με τέτοιες αντοχές που δεν χάνει ματς με τίποτα! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι εκείνος που έχει καταγράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής απ’ οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που είχε ποτέ στην καριέρα του στους πάγκους ο Γιούργκεν Κλοπ!

Θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ήδη θρύλος για την Λίβερπουλ.

Έχει το καλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει ο σύλλογος στα χρονικά της ύπαρξής του.

Έχει τρομερά ρεκόρ δίπλα στ’ όνομά του και πλέον είναι 200άρης στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε να είναι πλέον εκείνος που έχει παίξει περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον στις ομάδες που έχει βρεθεί ως προπονητής ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ο «Φαραώ» έχει μετρήσει πια 26.337 λεπτά ποδοσφαιρικού χρόνου, ξεπερνώντας εδώ και λίγο καιρό τον Ρομάν Βαϊντενφέλερ από την παρουσία του Kloppo στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο δεύτερος κατά σειρά είχε 25.156 λεπτά, ενώ, τρίτος ήταν ακόμα ένας που βρέθηκε στην Βεστφαλία, ο Νέβεν Σούμποτιτς, με 25.107 λεπτά.

Την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του Kop, θρύλος των «κόκκινων» και παντοτινός φίλος όλων στο κλαμπ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο με 25.095 λεπτά στο χορτάρι υπό τις οδηγίες του Κλοπ.