Με τον Φέργκιουσον να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στην έναρξη του δευτέρου μέρους, η εξαιρετική φέτος Μπολόνια υπέταξε με 1-0 την Λάτσιο και ανέβηκε στην 6η θέση, συμπληρώνοντας δέκα διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα.
Η πρεμιέρα του φετινού Καμπιονάτο βρήκε την Μπολόνια να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μίλαν όμως έκτοτε όχι μόνο βελτιώθηκε αλλά πέτυχε κάτι το ασύλληπτο, συμπληρώνοντας διψήφιο αριθμό αγώνων που είτε νικάει είτε φέρνει ισοπαλία.
Το δέκατο διαδοχικο ματς που έμειναν αήττητοι οι ροσομπλού έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (03/11), καθώς νίκησαν με 1-0 την Λάτσιο για την 11η αγωνιστική της Serie A με χρυσό σκόρερ τον Φέργκιουσον στο 46ο λεπτό και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκέμα, Καλαφιόρι, Λυκογιάννης (81′ Κρίστιανσεν), Φρόιλερ, Έμπισερ (73′ Μόρο), Ορσολίνι, Φέργκιουσον, Σαλεμάκερς (81′ Εντόι), Ζίρκζι

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς (48′ Πελεγκρίνι), Γκεντουζί (81′ Καμάντα), Ροβέλα, Αλμπέρτο, Άντερσον (81′ Ίσακσεν), Καστεγιάνος (57′ Ιμόμπιλε), Πέδρο (57′ Τζακάνι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ