Μετά την ήττα με 3-0 από το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω και να αντιληφθώ το αποτέλεσμα. Στο α’ μέρος τιμωρηθήκαμε γιατί ήταν ισορροπημένο παιχνίδι αλλά δεχθήκαμε το γκολ από μια στατική φάση. Στο β’ μέρος το γκολ που ήρθε νωρίς μας σκότωσε γιατί με την ψυχολογία στα κάτω ήταν δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να επιστρέψουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δουλεύει πολύ και έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερη η εικόνα μας αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Ούτε μετά το 3-0τα καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ για να βάλουμε πίεση. Είναι σκληρό αποτέλεσμα αλλά πιστεύω στην ομάδα και πρέπει ήρεμα με υπομονή να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Αν έπρεπε να κάνει αλλαγές νωρίτερα για να αλλάξει κάτι: «Και μετά το 1-0 ήμασταν καλύτεροι. Ήθελα να κάνω αλλαγές αλλά τρία λεπτά με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ήρθε το γκολ. Μπορεί να ήταν καλύτερα να τις έκανα νωρίτερα. Μετά το 2-0 επηρεαστήκαμε πολύ γιατί θέλαμε τη νίκη. Δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο το ΑΠΟΕΛ και ήταν πιο εύκολο να κυκλοφορήσει την μπάλα. Μετά το 3-0 έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Όταν δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα κάποιος θα πει ότι έπρεπε να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις. Το σκέφτηκα να κάνω αλλαγές, δεν τις έκανε και υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής».

-«Όταν νικάς έχει αυτοπεποίθηση και μπορείς να διορθώσεις πράγματα. Είμαι απογοητευμένος για το β’ ημίχρονο. Έπρεπε να παίζουμε για το έμβλημα στη φανέλα, για τον κόσμο και την διοίκηση. Μετά το δεύτερο γκολ εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι όπως στην ζωή, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».