Με δυο επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Σουαλιό Μεϊτέ, που ζήτησε και πήρε μια ημέρα άδεια για προσωπικούς λόγους και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βουλγαρίας επέστρεψαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Ράχμαν Μπάμπα που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας και προσπαθεί να προλάβει το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Conference League.
Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει την επιστροφή και των υπολοίπων διεθνών για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.
«Με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Σουαλιό Μεϊτέ να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης (21.11) στη Νέα Μεσημβρία, που περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς.
Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και τον τομέα της αμυντικής τακτικής. Στη συνέχεια διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων, σε υψηλή ένταση.
Ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Την Τετάρτη (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.