Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Πάλιουρας παραχώρησε δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής:

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Οθέλλου: «Από την περασμένη αγωνιστική έδειξε ο Οθέλλος ότι θα είναι δύσκολο ματς και όπως έχει δείξει γενικότερα το πρωτάθλημα μας μέχρι στιγμής. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για τις συνεχόμενες νίκες και τις καλές εμφανίσεις: «Πάμε αρκετά καλά και το ότι ερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες μας βοηθάει ψυχολογικά για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες και πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια για να παίρνουμε τους βαθμούς».

Είσαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία σας; «Είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή αλλά κάποιους βαθμούς τους χάσαμε επειδή δεν αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα. Αλλά αν αναλογιστούμε τους αγώνες που δώσαμε είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως τους προηγούμενους αγώνες»

Ένα σχόλιο για το ότι έχετε την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα: «Πράγματι έχουμε καλά στατιστικά και σε αγώνες που δεν μπήκαμε καλά επειδή είμασταν σωστοί αμυντικά δεν ανησυχήσαμε αλλά δημιουργούμε και αρκετές ευκαιρίες. Έχουμε ποδοσφαιριστές που ακόμα έχουν πολλά να δώσουν».

Τί γίνετε με τους τραυματίες Κανέ και Μελούσο; «Σίγουρα θα είναι πίσω, ο Μελούσα κάνει πλήρης πρόγραμμα και ο Κανέ σιγά σιγά μπαίνει με την ομάδα. Ο Κανέ έδειξε τι μπορεί να προσφέρει από πέρσι και ο Μελούσο είναι ποιοτικός παίκτης».

Για την καλή διαχείριση του προπονητή όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά: «Ναι θέλαμε να αποδείξουμε πολλά όταν δεν αποδίδαμε και ο κ. Καρσεδο έκανε εξαιρετική διαχείριση τότε και θέλουμε να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να εκπληρώσουμε τους στόχους».

Για τους διεθνείς: «Οι Ρους και Ίβουσιτς θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες. Γίνεται δουλειά για να είναι σε καλό ρυθμό η ομάδα παρά την διακοπή. Ο Οθέλλος είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για τον Ικόκο που θα απουσιάσει από την ομάδα τον Ιανουάριο λόγω του τουρνουά της Αφρικής και τα αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το επόμενο παιχνίδι. Τιμή μας για τον ποδοσφαιριστή που κλήθηκε στη Εθνική του αλλά το γνωρίζαμε και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά αφού έχουμε ένα καλό ρόστερ».