Η Ομόνοια φιλοξενεί τον Παφιακό στο πρωτάθλημα βόλεϊ. Η σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα της:

Εντός έδρας υποχρέωση έχει αυτήν την εβδομάδα η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών, η οποία υποδέχεται τον Παφιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι καλή ευκαιρία για εμάς να μετρήσουμε τις δυνάμεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου. Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο φυσικά είναι η νίκη», δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο πετοσφαιριστής, Άγγελος Αλεξίου.

Και πρόσθεσε για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στη σεζόν: «Στην Ευρώπη ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες και πλέον στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αρχίσαμε δυναμικά το πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και την Παρασκευή. Δεν θα κρίνει κάτι το αποτέλεσμα απέναντι στον Παφιακό, αλλά θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε».

Καταλήγοντας, ο Αλεξίου έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών του στο γήπεδο: «Είναι καλή ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για την ομάδα ποδοσφαίρου αυτήν την εβδομάδα, συνεπώς πρέπει να έρθει στον αγώνα για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε και να παρακολουθήσει ποιοτικό βόλεϊ».

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.