Στα επόμενα 24ωρα και εντός Δεκεμβρίου, αναμένεται να γνωστοποιηθεί στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να ανταποκριθούν στο οικονομικό κάλεσμα.
Οι πληροφορίες, θέλουν τη διοίκηση να επεξεργάζεται το τελικό της πλάνο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.
Ο στόχος, είναι να βρεθούν εντός  του ερχόμενου μήνα, οι λύσεις εκείνες που θα κάνουν πιο βιώσιμη τη λειτουργία τόσο της ομάδας, όσο και της εταιρείας.
Πρωταρχική επιδίωξη, είναι να συνδράμει ένας σταθερός αριθμός φιλάθλων  με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και αν αυτό θα είναι σταθερό ανά μήνα, ακόμα καλύτερα.
Η διοίκηση, θα χρειαστεί περίπου 4-5 εκατομμύρια ευρώ, μέχρι τον ερχόμενο Μάϊο για να βγει η σεζόν, χωρίς σοβαρά εμπόδια.
Το πρώτο μέλημα όμως, αποσκοπεί να γίνουν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών και των παλιών υποχρεώσεων στη διμηνία Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου κάτι που σημαίνει ότι η συνεισφορά του κόσμου, θα κρίνει πολλά και σχεδόν τα πάντα!
Οι ενδείξεις πάντως, θέλουν τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, έτοιμους και αποφασισμένους να στηρίξουν την ομάδα τους και στο μέτρο του δυνατού αμέσως μετά την εξαγγελία της διοίκησης, θα δείξουν έμπρακτα την επιθυμία να βοηθήσουν.