Ο εκπρόσωπος τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας παραχώρησε δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής:

Για την κακή εμφάνιση με την Πάφο και το επόμενο παιγνίδι με την Ομόνοια:
«Αρχικά να πω ότι δεν είχαμε καλή παρουσία με την Πάφο και ήταν ανώτεροι από εμάς και δίκαια μας φιλοδώρησε και τρία γκολ και μπορούσαμε να δεχθούμε και περισσότερα γκολ. Για εμάς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να τα διεκδικούμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με την Ομόνοια που είναι μια μεγάλη ομάδα με τον κόσμο της. Πάμε με στόχο να πάρουμε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα».

Για τις δηλώσεις του Σκάζνι μετά την ήττα από την Πάφο:
«Σίγουρα βλέπει περισσότερα πράγματα από εμάς ο προπονητής για αυτό έκανε αυτές τις δηλώσεις. Προσπαθήσαμε παλέψαμε αλλά η διαφορά ήταν υπαρκτή και φαινόταν μέσα στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά:
«Είναι όλοι στην διάθεση του προπονητή και τους προετοιμάζει για την Ομόνοια και δεν ασχολούμαστε με το προηγούμενο παιχνίδι. Εκτός ο Χαζτηπασχάλης απλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό δεν τον ανέφερα. Ο προπονητής καλείται να βρει τις λύσεις με τους διαθέσιμους. Την δυσκολία του αγώνα την ξέρουμε παίζουμε με ένα τεράστιο αντίπαλο αλλά δεν θα παραδώσουμε τα όπλα και γιατί όχι να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στην Ομόνοια».

Για τα εισιτήρια με Ομόνοια:
«Τα 1400 εισιτήρια για την Ομόνοια είναι μικρός αριθμός και σίγουρα θα πάρουμε μια καλή είσπραξη για την ομάδα».

Για τον πρώην πρόεδρο:
«Δεν έχουμε εξέλιξη με το θέμα του προέδρου και επαναλαμβάνω ότι είναι κοντά στην ομάδα και ασχολείται καθημερινά αφού δεν θέλει να αφήσει τα θέματα της ομάδας και τις ευθύνες του. Έχει ευθύνες και παίρνει αποφάσεις για κάποια θέματα».