Με δύο επιστροφές αλλά και τρεις απουσίες θα παρουσιαστεί ο Άρης στο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Οι περσινοί πρωταθλητές θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη, ωστόσο, και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπράουν και Γκομίς. Ο πρώτος είχε μείνε εκτός από την αναμέτρηση ενάντια στον Οθέλλο αφού τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, αλλά, ξεπέρασε το πρόβλημα του, ενώ ο Σενεγαλέζος επιθετικός εξέτισε την ποινή του λόγω κιτρίνων καρτών.
Όσον αφορά στις απουσίες, Κοκόριν, Μποακί και Γιαγκό δεν θα τεθούν στις επιλογές του Λευκορώσου κόουτς ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους.
Ο Ρώσος στράικερ δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του και δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Σχετικά με τον Γκανέζο δεξιό μπακ, στον Άρη διευθέτησαν κάποιες πιο εξιδεικευμένες εξετάσεις έτσι ώστε να δουν με ποιο τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του και δεν γίνεται η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πότε θα επιστρέψει.
Τέλος, ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο νιώθει πόνους στο κτύπημα που δέχθηκε, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Παρόλα αυτά, θα προφυλαχθεί και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Θράσος Δημητρίου