Το κακό ξεκίνημα της Βιλερμπάν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στην Euroleague ανάγκασε τον Τόνι Παρκερ να απολύσει τον… αδερφό του από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας. Να θυμίσουμε ότι η Βιλερμπάν μετρά 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, ενώ στις εγχώριές διοργανώσεις έχει ρεκόρ 4-3.

Η γαλλική ομάδα θα πορευτεί προσωρινά με τους Ζαν-Κριστόφ Πρατ και Πιερίκ Πουπέτ ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, τόνισε ότι έχει βρεθεί ήδη ο διάδοχος.

«Οι δυο τους θα κοουτσάρουν την ομάδα την Κυριακή κόντρα στη Ροάν. Ελπίζω ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 22/10. Μίλησα μόνο μαζί του και με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Όχι με τον Τρινκιέρι. Είναι αλήθεια ότι ο Χέρμπερτ είναι κοντά στη Βιλερμπάν. Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία με τη γερμανική Ομοσπονδία ώστε να γίνει ο νέος προπονητής μας. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για τη διάρκεια του συμβολαίου και τον μισθό. Απλώς περιμένουμε τη συμφωνία με την Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Γερμανίας», ανέφερε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ψάξουμε για άλλον προπονητή, αν δεν έχουμε την συγκατάθεση της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο Γκόρντον είναι η πρώτη επιλογή μου»