Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, για την όγδοη αγωνιστική της Premier League, ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές θα θεωρείτο βατό για τους γηπεδούχους, αλλά που τώρα κρίνεται αμφίρροπο λόγω της κατάστασης της Γιουνάιτεντ.

Δύο συνεχόμενες ήττες στο «Ολντ Τράφορντ», από την Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα και από την Γαλατασαράι στο Champions League, έχουν βαρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη βαρύ κλίμα στην Γιουνάιτεντ, η οποία πρέπει να βρει αντίδραση… χθες! Στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες και 4 ήττες στην εκκίνηση, μένοντας από νωρίς πολύ πίσω στη βαθμολογία. Η Μπρέντφορντ έχει μόνο μία νίκη στις πρώτες επτά αγωνιστικές, αλλά και 4 ισοπαλίες. Η κατάσταση της αντιπάλου της τής επιτρέπει να ελπίζει σε ένα «μπαμ» κι αυτό θα ψάξει σήμερα.

Η νίκη της Γιουνάιτεντ έχει απόδοση 1.80, η ισοπαλία είναι στο 4.20 και η νίκη της Μπρέντφορντ δίνει 4.65 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Οι γηπεδούχοι έχουν τρία NG στα 4 τελευταία ματς και έξι over 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, μάλιστα τα πέντε ήταν over 3.5 γκολ! Οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε GG και under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία ματς. Στη σημερινή αναμέτρηση το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.65 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.62, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.25. Στο 1.70 το GG, στο 2.12 το NG. Σα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μπρέντφορντ μπήκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ποντάρισμα που σήμερα θα βρείτε στην Stoiximan στο 1.91, ενώ αν βλέπετε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση είναι 3.05.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

 

 

ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΜΠΟΛΝΤ: