Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους.
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Αισθανόμαστε με τη στήριξη του κόσμου μας και αν είμαστε σοβαροί πως θα πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι θέμα από τη δική μας απόδοση, αισθανόμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε στο ζητούμενο».
Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Είναι αλήθεια ότι ο ερχομός του κ. Μιλόγεβιτς έφερε μια κανονικότητα. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο ακόμα στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές αγωνιστικές για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αυξήσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή και την αυτοπεποίθηση μας. Δεν έχει σημασία αν είσαι πρώτος όλο το πρωτάθλημα, αλλά την τελευταία αγωνιστική».
Για την παφιακή ομάδα και την προπώληση: «Δεν μας παρασύρουν τα δύο ματς που έμεινε χωρίς νίκη. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα στο γήπεδο, που έκανε βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Προμηνύεται πολύ μεγάλο ματς στο καμίνι του ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Έχουν εξασφαλίσει θέση περίπου 7.500, υπολείπονται ακόμα 700. Θα έχουμε 8.500 στο πλευρό μας».
Για τα τρία γκολ παθητικό με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο: «Είναι ένα στατιστικό που πιστοποιεί την καλή αμυντική μας λειτουργία, αλλά τα ρεκόρ δεν μετρούν. Αυτά που μετρούν είναι τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα κρίνουν καριέρες, προπονητές, διοικήσεις και γι’ αυτό θα παλεύουμε για τη νίκη».
Για το ότι ο Σέρβος κόουτς αναδείχθηκε προπονητής του Σεπτεμβρίου: «Έχει μεταμορφώσει τον Απόλλωνα. Είναι πολλά τα θετικά, αλλά θέλουμε τα κίνητρα και η πίεση να παραμείνει στα κόκκινα έτσι ώστε να παίρνουμε τις νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς». 
Τα αγωνιστικά νέα: «Σαγκάλ είναι εκτός. Ακολουθεί δικό του πρόγραμμα. Τον θέλουμε να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό χωρίς υποτροπή. Ο Ψύχας είναι εκτός. Ο Κολ είναι περισσότερες πιθανότητες να είναι εκτός αλλά θα τον δούμε στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Ο Γιούρτσεβιτς και ο Κρμέντσικ επιστρέφουν και ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα».