Αν όχι το πρόσωπο του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα ένα από αυτά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ο Κώστας Σλούκας με την μετακόμισή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.
Η Ευρωλίγκα γνωρίζοντας πολύ καλά το τι σημαίνει αυτό πήρε μια συνέντευξη από τον Κώστα Σλούκα στην οποία αναφέρεται στην απόφασή του αυτή.
«Ντυμένο» με μια… ατμοσφαιρική μουσική στο βίντεο αυτό ο Σλούκας μιλάει για τις θητείες του στους Πειραιώτες, τους μεγάλους συμπαίκτες αλλά και τις στιγμές που κρατάει. «Επτά χρόνια τα κρατάω στην καρδιά μου αλλά τώρα θέλω να πετύχω με την νέα μου ομάδα», αναφέρει ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού ο οποίος αναφερόμενος στην απόφασή του τονίζει:
«Οι οπαδοί έχουν διαβάσει πολλά ψέματα, δεν ξέρουν τι έχει γίνει πραγματικά», αναφέρει συνεχίζοντας ότι την αλήθεια την ξέρει εκείνος, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και ο προπονητής της ομάδας και υπογραμμίζει ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται τώρα είναι να πετύχει η νέα του ομάδα ο Παναθηναϊκός και να αποδείξει την αξία του.
Στο βίντεο, το οποίο περιέχει δηλώσεις και του Εργκίν Αταμάν αλλά και του Ιωάννη Παπαπέτρου, καταλήγει με τον Σλούκα απαντώντας σε σχετική ερώτηση να τονίζει… «Μου λένε ότι μου πάνε πολύ τα πράσινα».