Η Πετρολίνα ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κarhu Basket από την Φινλανδία, για την 3η αγωνιστική στoυς ομίλους του FIBA Europe Cup. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (01/11) στις 19:00 στο Κίτιον.

Μετά το δύο στα δύο με τις νίκες κόντρα σε Rostock Seawolves και Jonava CBet, η ομάδα μας θέλει να πετύχει την τρίτη της νίκη και συνάμα να διατηρήσει… ορθάνοικτη την προοπτική της πρόκρισης στους 16 του FIBA Europe Cup.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας πρέπει να είναι ο κόσμος της Λάρνακας, που με την δυναμική στήριξη, την φωνή και τον παλμό του μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας (στην τιμή των 50 ευρώ) θα πωλούνται στην Μπουτίκ (Τρίτη: 15:00-18:00, Tετάρτη: 09:00-13:00) στα ταμεία του γηπέδου. 

Τονίζεται ότι απαγορεύεται να εισέλθουν στο γήπεδο ιστοί σημαιών. Ο λόγος της απαγόρευσης πέραν των θεμάτων ασφαλείας, έχει να κάνει με την παρεμπόδιση της τηλεοπτικής εικόνας ζωντανής μετάδοσης του αγώνα.

Σημειώνεται ότι στις εισόδους του γηπέδου θα γίνεται έλεγχος για Κάρτα Φιλάθλου.