Μόνο λίγες δεν ήταν οι προτάσεις που απέρριψε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τόσο από ομάδες της Premier League όσο και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ρόμα, το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, λέγοντας μάλιστα “όχι” σε πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ η οποία θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο εν ενεργεία προπονητή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, γίνονται διεργασίες από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να κατατεθεί νέα πρόταση στον Special One η οποία και θα φτάνει τα 50.000.000 ευρώ ετησίως και θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2024.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας αλλά θυμίζουμε πως Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί ήταν αυτές που κατέθεσαν πρόταση προκειμένου να τον κάνουν δικό τους στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως μόνο λίγα δεν ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μουρίνιο να αποχωρεί πρόωρα από την Ρόμα μετά από το κακό ξεκίνημα μέσα στη χρονιά, με τον ίδιο μάλιστα να ξεσπά κατά όσων αρχικά τον στήριξαν και εν συνεχεία τον αποδοκίμασαν δημόσια.