Τις ανανεώσεις των συμβολαίων των νεαρών αστεριών της θέλει να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η Μπαρτσελόνα με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο, να αναλύει σε δηλώσεις του το πλάνο που υπάρχει για αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας, αναφορικά με τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το συμβόλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις ο Ντέκο, το πλάνο της διοίκησης της Μπάρτσα προβλέπει την πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων όλων των μεγάλων περιουσιακών στοιχείων της ομάδας, αρχής γενομένης από τον Ολλανδό μέσο που είναι και αυτός που έχει τις περισσότερες προτάσεις στα χέρια του.

“…Έστειλα μήνυμα στους πράκτορες του Φρένκι Ντε Γιονγκ για να συστηθώ. Δεν αγγίξαμε ακόμη το νέο συμβόλαιο, αλλά θέλουμε να μείνει στην Μπάρτσα για πολλά χρόνια, είναι ξεκάθαρο. Το ίδιο ισχύει για τον Φρένκι, τον Πέδρι, τον Γκάβι, τον Αραούχο και τον Γκουντογκάν… αυτό είναι το σχέδιο…”

Θυμίζουμε πως οι μπλαουγκράνα βάζουν σε όλα τα μεγάλα περιουσιακά τους στοιχεία ρήτρα ύψους 1 δις ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες αποχώρησής τους.