Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, η Τζιρόνα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στην Ανδαλουσία, η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε 1-0 της Κάδιθ και βρίσκεται, προσωρινά, στην πρώτη θέση.

Από το ξεκίνημα, τα πράγματα έδειχναν να εξελίσσονται ιδανικά, για τη Τζιρόνα, αφού, στο 10ο λεπτό, η Κάδιθ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ματσίς ύψωσε επικίνδυνα το πόδι του, μπροστά στον Ερέρα, και είδε, απευθείας, την κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Τζιρόνα αδυνατούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις, μπροστά στην αντίπαλη εστία, και, στο φινάλε του ημιχρόνου, είχε μηδέν σουτ στον στόχο.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σάβιο, απέκρουσε ο γκολκίπερ Λεντέσμα, και στο 59′ άνοιξαν το σκορ. Από τα δεξιά, ο Κόουτο μπήκε στη μεγάλη περιοχή, γύρισε την μπάλα εκεί όπου βρισκόταν ο Αλέις Γκαρσία, ο οποίος, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε για το 0-1. Στη συνέχεια, η Κάδιθ πίεσε για την ισοφάριση, η Τζιρόνα επέλεξε να… χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και το φινάλε του ματς βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την έβδομη νίκη τους, σε εννέα αγωνιστικές.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Ίζα Καρσελέν (67′ Πιρές), Μερέ (79′ Σομπρίνο), Φάλι, Ερνάντες, Εσκαλάντε (66′ Κουαμέ), Αλκαράθ, Αλέχο, Ματσίς, Ράμος (79′ Νεγρέδο), Μάξι Γκόμες (74′ Γκουαρδιόλα)

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκαζανίγκα, Έρικ Γκαρσία, Λόπεθ, Μπλιντ, Κόουτο, Ερέρα (88′ Κέμπε), Αλέις Γκαρσία, Γκουτιέρες (62′ Τόρε), Μάρτιν (88′ Χουάνπι), Σάβιο (72′ Βαλέρι), Ντόβμπικ (72′ Στουάνι)