Όσοι ήταν στην πτήση της επιστροφής από την Τιφλίδα στη Λάρνακα, δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβουν.
Ότι στα πρόσωπα των διοικητικών στελεχών της ΚΟΠ και ειδικότερα του Γιώργου Κούμα, ήταν ολοφάνερη η απογοήτευση και ο προβληματισμός.
Πηγές της ιστοσελίδας μας, θέλουν άπαντες στην ομοσπονδία να σκέφτονται και να ξανασκέφτονται τα δεδομένα στην Εθνική ομάδα και ειδικά, κατά πόσο μπορεί ο Κετσπάγια, να αλλάξει το σκηνικό.
Πέρα από τα αποτελέσματα που είναι ότι χειρότερο έχει να δείξει εδώ και 30 χρόνια, προκύπτει πλέον και η απογοήτευση από αρκετούς διεθνείς παίκτες, οι οποίοι έχουν χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό και είναι επηρεασμένοι με τον τρόπο που αντιδρά ο Τιμούρ και συνήθως τα βάζει μαζί τους.
Γίνεται αντιληπτό, ότι πέφτει στο κενό και το νέο πρότζεκτ με ένα προπονητή που όλοι πίστεψαν ότι θα βελτίωνε την εικόνα της Εθνικής.
Το θέμα είναι πως προχωρά η ΚΟΠ και αν μπορεί π.χ να σκεφτεί έστω να αλλάξει (ξανά) τον προπονητή.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι με το τέλος της διοργάνωσης και το ματς εναντίον της Ισπανίας (16 Νοεμβρίου ΑΛΦΑΜΕΓΑ) θα γίνει ξανά συζήτηση για την επόμενη μέρα.
Δεν είναι καθόλου εύκολη η αντικατάσταση του Κετσπάγια, περισσότερο επειδή υπάρχει ένα ισχυρό συμβόλαιο…στη μέση που έχει άλλα τρία χρόνια διάρκεια!
Δεν αποκλείεται όμως, να ληφθούν άλλες αποφάσεις, στο ευρύτερο φάσμα της Εθνικής, για να γίνει ένα…ταρακούνημα στα ενδότερα της ομάδας.