Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το παιχνίδι με την Ρέιντζερς και όχι μόνο.

Για το παιχνίδι με την Ρέιντζερς: «Το εμπόδιο της Ρέιντζερς όπως και όλων των αντιπάλων στον όμιλο είναι ψηλό. Από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, μπαίνουμε στο παιχνίδι για βαθμό ή για βαθμούς. Είναι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων στην ιστορία του Άρη και για το νέο γήπεδο της Λεμεσού».

Για τα αγωνιστικά: «Προέκυψε ένα θέμα με τον Καζού, ένα μυϊκό πρόβλημα που δεν είναι σοβαρό αλλά επειδή ελλοχεύει κίνδυνος υποτροπής δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή».

Πόσο επηρεάζει τον Άρη το διπλό ταμπλό Ευρώπη-Κύπρος; «Χρειάζεται να βρεθεί μια ισορροπία. Δεν είναι εύκολο. Αναγκαστικά πρέπει να γίνεται ροστέισιον και χάνεις το δέσιμο στην ομάδα. Σε ένα βαθμό επηρεάζει αλλά είναι υποχρέωση παικτών και προπονητή να βρουν τη λύση»

Είστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα; «Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, θα μπορούσαμε να χάναμε άλλους βαθμούς. Με την Ομόνοια κρατούσαμε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις και μπορούσαμε να κάνουμε το 3-1. Αντ’ αυτού δεχθήκαμε την ισοφάριση».

Θεωρείς ότι είστε φαβορί και φέτος για την κατάκτηση του τίτλου; «Όχι και δεν το βλέπουμε έτσι. Δεν θα  βγω να πω ότι ο Άρης θα κάνει το back to back, δεν είμαστε ομάδα που έχει 10, 15 ή 20 πρωταθλήματα».