Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την Πάφος FC.

Για το παιχνίδι:
«Μετά την φάση της αποβολής δεν υπήρχε παιχνίδι, είτε τρία είτε τέσσερα γκολ δεχόμασταν το ίδιο θα ήταν. Αδικαιολόγητη η πράξη του Χάμπου αλλά δεν θα τον στήσουμε στον τοίχο. Ξέφυγε, έπρεπε να μάθει με βάση την εμπειρία του, αλλά είναι ο αρχηγός μας και θα τον στηρίξουμε με χίλια»

Για την αποβολή του Χάμπου: «Ο ίδιος είπε ότι τον εξύβρισε πολλές φορές στα  ελληνικά ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC  αλλά ότι και να σου πει δεν αντιδράς έτσι και να αφήσεις την ομάδα σου με δέκα ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Για την αποβολή του Μιλόγεβιτς: «Είναι η ίδια φάση με τον Χάμπο. Ο Μπρούνο απώθησε τον Γιούρτσεβιτς, δεν έδωσε ούτε φάουλ ο διαιτητής αλλά δεν δικαιολογεί την κόκκινη. Όταν τιμωρείς κάποιον του δίνεις ένα χρονικό περιθώριο να ηρεμήσει και δεν επιστρέφεις να τον αποβάλεις».

Για τα παράπονα σας για την διαιτησία: «Δεν θα τα πούμε δημόσια, τα είδε ο κόσμος και η διοίκηση θα επιληφθεί του ζητήματος. Πάνε χρόνια να εκφράσουμε παράπονα για την διαιτησία και εκεί που πρέπει θα σταλούν τα μηνύματα».

Αν θα καταγγελθεί η διαιτησία: «Θα τα χειριστεί ο πρόεδρος όλα αυτά».

Ο Απόλλωνας δέχθηκε τρία γκολ, όσα δέχθηκε συνολικά μέχρι τώρα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα στατιστικά δεν μετρούν παρά μόνο οι βαθμοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε μια αγωνιστική όπου όλοι είχαν απώλειες».

Για το τι συνέβη στο ημίχρονο: «Ήταν παρών ο κ. Παλιούρας όπως ήμουν κι εγώ παρών και δεν έγινε απολύτως τίποτα στην φυσούνα. Το να υπάρχουν εκεί κάποιες ανταλλαγές… Γαλλικών είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά δεν υπήρχε ούτε χτύπημα ούτε τίποτα. Υπάρχει κλειστό κύκλωμα, δεν είναι τι θα πω εγώ ή ο Πολύβιος».

Γιατί άργησε να αρχίσει το β’ ημίχρονο; «Άργησε να αρχίσει γιατί ο διαιτητής ήθελε να πάρει τις διαβεβαιώσεις από τους αρχηγούς ότι η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών θα ήταν αθλητοπρεπής και ότι δεν θα δεχόταν οποιαδήποτε άλλη ένταση. Υπήρχε ένταση στο γήπεδο αλλά δεν συνέβη κάτι διαφορετικό όπως σε άλλα ντέρμπι στα 30 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι ρίχναμε ποτήρια 30 χρόνια, πρέπει να ρίχνουμε και για άλλα 30 αλλά δεν έγινε κάτι διαφορετικό».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν αντίδραση μετά από αποτυχία. Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια του Σωφρόνη. Σεβόμαστε την Ομόνοια, δεν την φοβόμαστε. Εκτός θα είναι οι Χάμπος, Σαγκάλ, Ψύχας, ο Νταρίκουα και θα δούμε για τον Κολ».

Θα έχετε αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ; «Ο κόσμος το πιστεύει, θα έχουμε αρκετούς στο ΓΣΠ. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να νικήσουμε».