Μία μέρα μετά την ήττα απ’ τη Ρεν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Κορωπί. Απών ήταν ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή για το αυτί του, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί απ’ την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο έμπειρος αριστεροπόδαρος άσος που ήταν εκτός με τους Γάλλους, θα χάσει και δεύτερη αναμέτρηση. Το ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (29/10).

Η δουλειά των υπόλοιπων παικτών στο «Γ. Καλαφάτης», έγινε σε δύο ξεχωριστά γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί κόντρα στη Ρεν, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι μετά την προπόνηση συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία έκαναν Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται σε εκτεταμένο rotation κόντρα στους Σερραίους. Δίνοντας χώρο και χρόνο σε παίκτες που θα δώσουν «φρεσκάδα» στην ενδεκάδα, απέναντι σε έναν Πανσερραϊκό τον οποίο οι Πράσινοι πρέπει να νικήσουν και συγχρόνως καλούνται να διαχειριστούν την ενέργεια και την ένταση που έχει η ομάδα της Μακεδονίας. Κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια της σε Φάληρο και Νέα Φιλαδέλφεια.