Την νίκη με 4-0 πανηγύρισε η Σλοβενία επί του Σαν Μαρίνο για την 6η αγωνιστική του ομίλου! Έτσι, οι Σλοβένοι ανέβηκαν στους 13 βαθμούς και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Δανία, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο μηδέν.

Η Σλοβενία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Βιπότνικ, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Καρνίτσικ και στο 16’ ο Μλάκαρ με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Σπόραρ και Τσέριν και στο 45+3’ η κεφαλιά του Μλάκαρ δεν βρήκε στόχο.

Στο 55’ ο Μπενεντετίνι είπε όχι στον Μλάκαρ, ενώ στο 61’ ο Λόβριτς με ωραία ατομική και ακόμα πιο ωραίο σουτ έκανε το 0-3.  Το 0-4 ήρθε στο 67ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κάρνιτσνικ, ενώ στο 74’ οι Σλοβένοι πέτυχαν και πέμπτο τέρμα με τον Τσέριν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 83ο λεπτό το σουτ του Στεφανέλι πέρασε εκτός.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενεντετίνι, Φρανκιόζι, Ντι Μάιο(84’ Τσεβόλι), Ρόσι, Ντ’ Αντάριο, Γκολινούτσι, Μπατιστίνι(75’ Λουναντέι), Μουλαρόνι(46’ Μάγκι), Τόσι(46’ Καπιτσιόνι), Λατσάρι, Βιταϊόλι(60’ Στεφανέλι)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς(16’ Ντρκούζιτς), Μπίγιολ, Κάρνιτσνικ, Λόβριτς, Μλάκαρ, Τσέριν, Έλσνικ(71’ Κούρτιτς), Βίποτνικ(65’ Βέρμπιτς), Σπόραρ(71’ Ζάχοβιτς)