Η Αλβανία κέρδισε με 2-0 την Πολωνία του Φερνάντο Σάντος κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης καθώς σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου με 10 πόντους. Έμπλεξαν για τα καλά οι Πολωνοί που έμειναν στους 6 βαθμούς.

Στο 7ο λεπτό ο Στρακόσια έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Ζιελίνσκι ενώ στο 21’ ο Κίβιορ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 36’ το σουτ του Ασλάνι πέρασε λίγο έξω και στο 37’ οι Αλβανοί άνοιξαν το σκορ με απίθανο σουτ του Ασάνι έξω από την περιοχή.

Η Πολωνία είχε μια φλύαρη υπεροχή στην επανάληψη αλλά στο 62’ ο Ραμαντάνι σέντραρε από δεξιά, ο Ντάκου κατέβασε στην περιοχή και με πλασέ από δύσκολη θέση έκανε το 2-0.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Χισάι, Ισμαΐλι, Ντζιμσίτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι (70’ Μούγια), Ασάνι (70’ Μπαρέ), Μπαϊράμι (80’ Γκιάσουλα), Ουζούνι (63’ Σεφέρι), Τσικαλέσι (62’ Ντάκου)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Κας, Κεντζιόρα, Μπεντνάρεκ (34’ Βιέτεσκα), Καμίσνκι (61’ Γκροσίτσκι), Ζιελίνσκι, Σ.Σιμάνσκι (61’ Σβιντέρσκι), Κίβιορ, Κριχόβιακ (70’ Λινέτι), Μπερεζίνσκι (70’ Σκόρας), Λεβαντόφσκι