Με τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς να πετυχαίνει χατ τρικ, η Σερβία πέρασε με 3-1 από την έδρα της  Λιθουανίας και ανέβηκε στους 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Ουγγαρία.

Στο 17ο λεπτό η Σερβία βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει, αλλά η κεφαλιά του Βελίκοβιτς πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα η κατάληξη ήταν διαφορετική καθώς ο Μίτροβιτς με νέα κεφαλιά νίκησε τον Γκερτμόνας για το 0-1.

Μάλιστα στο 31’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Τάντιτς βρήκε τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και βρήκε τον Μίτροβιτς που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ στο 43’ ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Τάντιτς και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Παουλάουσκας με προβολή μείωσε σε 1-3.

Στο 46’ και το 48’ η Σερβία απείλησε με τους Γκουντέλι και Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αντίστοιχα, ενώ στο 54ο λεπτό η προσπάθεια του Μίτροβιτς δεν βρήκε στόχο. Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, αυτήν την φορά με τον Μλαντένοβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ίλιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Γκερτμόνας, Μπενέτα(71’ Σίλβις), Γκιρντβάινις(46’ Καζουκόλοβας), Λεκιάτας, Λάσικας, Γκινέιτις, Βέρμπικας(46’ Νοβίκοβας), Σλίβκα, Γκολουμπίκας(46’ Ρεμέικις), Τσέρνιτς, Παουλάουσκας(78’ Γιανκάουσκας)

ΣΕΡΒΙΑ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μπάμπιτς, Μλαντένοβιτς(84’ Ράντονιτς), Ζίβκοβιτς(71’ Σ. Μίτροβιτς), Ίλιτς, Γκουντέλι, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς(88’ Ράτσιτς), Τάντιτς(85’ Σάμαρτζιτς), Μίτροβιτς(72’ Βλάχοβιτς)