Ο Άρης των τελευταίων τριών χρόνων μας έχει συνηθίσει σε ψηλές πτήσεις και σε μια πορεία με διακρίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι πράσινοι της Λεμεσού περνάνε αγωνιστικά ίσως την χειρότερη τους περίοδο από πλευράς αποτελεσμάτων, την τελευταία τριετία.
Το συγκρότημα του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι έχει να κερδίσει εδώ και οκτώ αγωνιστικές αφού η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», στις 10/3/2024 στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής. Έκτοτε μετράει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα ενώ ενδιάμεσα των παιχνιδιών αυτών είχε και τον αποκλεισμό από το κύπελλο με ήττα και ισοπαλία από την Ομόνοια.
Πλέον το σερί χωρίς νίκη είναι στα οκτώ παιχνίδια και κόντρα στην Ανόρθωση θέλει να σταματήσει το σερί αυτό αλλιώς θα κινδυνεύσει να χαθεί και η Ευρώπη οριστικά. Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε συνδυασμό με νίκη της Πάφος FC στο φινάλε θα αφήσει την ομάδα εκτός Ευρώπης.
Οπόταν στον Άρη δεν θέλουν με τίποτα το αρνητικό σερί χωρίς νίκη να πάει στα εννέα παιχνίδια καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να καούν μια και καλή και να κλείσει μια χρονιά χωρίς καμία επιτυχία.

Αριστείδου Μιχαήλ