Απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του παρουσιάστηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από τη Μπασκόνια.

Ερωτηθείς αν μίλησε με τον Γιάννη Μπουρούση, που έγραψε ιστορία με την ομάδα της Μπασκόνια, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ελπίζω να κάνω μια εξίσου καλή σεζόν με εκείνον. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης και είχε οδηγήσει την Μπασκόνια στο Final 4».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει πίεση τόσο για το νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον, ούτε και που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ρόκας Γκιεντράιτις. «Δεν μπορώ να μιλήσω για πίεση, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις και το ξέρω. Όλοι αρχίσαμε το μπάσκετ ως χόμπι και είμαστε ευτυχείς που έγινε το επάγγελμά μας. Ο Γκιεντράιτις είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είμαι λίγες μέρες εδώ, αλλά η ομάδα με έχει αγκαλιάσει, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα βοηθήσει το δικό μου παιχνίδι».

Όσο για την προσπάθεια που έκανε να επιλεγεί στο ντραφτ; «Προσπάθησα, έκανα το καλύτερο που μπορούσα και όταν συμβαίνει αυτό είσαι εντάξει. Τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπασκόνια», είπε, ενώ για τον αγαπημένο του παίκτη είπε: «Μου αρέσουν πολλοί παίκτες. Θα έλεγα τον Μπογκντάνοβιτς».