Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα εντός έδρας (13/10, 21:15) στην δεύτερη αγωνιστική της Εuroleague και όπως όλα δείχνουν αναμένεται το ΣΕΦ να είναι γεμάτο.

Η Εuroleague…επιστρέφει βάζοντας τέλος στην ανυπομονησία χιλιάδων φίλων της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της regular season, πριν υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα μπροστά στο κοινό του. Όπως, λοιπόν, γνωστοποίησε η ΚΑΕ για τον αγώνα με την ισπανική ομάδα έχουν διατεθεί προς το παρόν 2.000 εισιτήρια με την πώληση τους να έχει ξεκινήσει από χθες (25/9). Πλέον έχουν απομείνει 2.800 «μαγικά» χαρτάκια και η διάθεση τους συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Παρτίζαν για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης (19/10/2023, 21:15), έχουν πουληθεί 800 εισιτήρια. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ίγκνας Μπραζντέικις, ταξίδεψε τα ξημερώματα της Τρίτης (26/9) για την Λιθουανία για να μαζέψει τα πράγματά του και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με προορισμό τη Ρόδο προκειμένου να ενσωματωθεί στην ερυθρόλευκη αποστολή για το Super Cup.