Όλα όσα είπε ο προπονητή της Σπάρτα Πράγας, Μπράιαν Πρίσκε, στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Σίγουρα είμαστε σε καλή διάθεση. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο καιρό. Μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών, πετύχαμε ευρεία νίκη και είχαμε καλή απόδοση. Άρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, παίζουμε εντός έδρας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μπαίνουμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, αν και φυσικά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».
Τι περιμένει από τον Άρη: «Την περασμένη σεζόν ο Άρης αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής, ενώ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά και σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Διαθέτει μια ποιοτική ομάδα, στην οποία υπάρχουν αρκετοί παίκτες με εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για μια ομάδα με επιθετικό πνεύμα που είναι πολύ γρήγορη και θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Ο προπονητής τους έχει περάσει από τα κλαμπ που έχει ιδιοκτήτρια τη Red Bull, άρα είναι «μεγαλωμένος» με αυτές τις αρχές. Βασίζεται στην ένταση και την πίεση. Θα είναι λοιπόν ένα δύσκολο ματς για εμάς».
Γιατί δεν προκρίθηκε η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Για να μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να έχεις πολύ ποιότητα. Πριν από το φετινό καλοκαίρι, η Σπάρτα είχε μόνο μία ευκαιρία να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 11 χρόνια. Ήμασταν αρκετά κοντά, δυστυχώς αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Το πρωτάθλημα Τσεχίας μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ομάδες του μπορούν να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπάρτα έχει γενικά μια πολύ καλή ιστορία στην Ευρώπη και τώρα είναι στο χέρι αυτής μας να κτίσουμε πάνω σε αυτήν την επιτυχία  και να πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ».
Ποιος είναι ο στόχος της Σπάρτα Πράγας: «Θα παρουσιαστούμε όπως πάντα. Επιπλέον, παίζουμε εντός έδρας, που σημαίνει ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε όλη μας τη δύναμη και τον υψηλό ρυθμό του παιχνιδιού που έχουμε συνηθίσει. Ταυτόχρονα, θα προσέξουμε και την άμυνα μας. Πρέπει όμως να προσέξουμε και σε τι είναι δυνατός ο Άρης. Όπως είπα και πριν, έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αν κάνουμε το παιχνίδι μας».
Αν τον ανησυχεί το γεγονός πως ο Άρης σκόραρε πολλά γκολ στα προκριματικά: «Η πρόκριση στη φάση των ομίλων σίγουρα δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, επομένως κάθε ομάδα που βρίσκεται στους ομίλους αξίζει σεβασμό. Θα το επαναλάβω, αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας με σεβασμό. Ωστόσο, το δικό μας στυλ παιχνιδιού και ο τρόπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας είναι αυτό που μετρά. Τα παιδιά ξέρουν πως να παίξουν. Φυσικά, μπορεί να προκύψουν αλλαγές, ανάλογα με το πώς θα παρουσιαστεί ο αντίπαλός μας».
Για τον Πρεσιάδο: «Επιβεβαιώνω τα λόγια μου που είπα εδώ την Κυριακή. Ο Πρεσιάδο είναι έτοιμος. Έπαιξε για την εθνική ομάδα και έπαιξε λίγα λεπτά την Κυριακή για εμάς. Από πλευράς τακτικής, δουλεύουμε μαζί του όπως και με άλλους παίκτες».